-30%  Αποτρίχωση με laser Alexandrite (Candela)

Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών)

Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών)

Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών)

Ενδείξεις

otoplastiki-face  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki face

Η Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών), είναι η επέμβαση που διορθώνει τα πεταχτά αυτιά. Τα «πεταχτά» αυτιά είναι πηγή πειραγμάτων για όλους αλλά κυρίως για τα παιδιά. Αν και είναι καλό να αποκατασταθεί το φυσιολογικό σχήμα των αυτιών μέχρι την ηλικία των 5-6 ετών που ξεκινούν το νηπιαγωγείο ώστε να αποφευχθούν τα πειράγματα, κάθε ηλικία είναι κατάλληλη για αυτή την επέμβαση.

Η επέμβαση εν συντομία

Η Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών), γίνεται με μικρή τομή πίσω από το αυτί. Αφού αλλάξουμε το σχήμα του χόνδρου, με ειδικά ράμματα συγκρατείται το αυτί στη νέα του θέση. Γάζες και μπόλικο βαμβάκι συγκρατούν και προστατεύουν το σχήμα των αυτιών, από τραυματισμούς στον ύπνο, για 5-7 ημέρες.

Τομές

otoplastiki  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki

Η Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών), γίνεται με τομή πίσω από το αυτί που δεν φαίνεται και αυτό δίνει στην δυνατότητα ακόμα και στους αντρες με κοντό μαλί να προβούν σε μια τέτοια επέμβαση χωρίς κανένα σημάδι. Οι τομές πίσω από το αυτί συνήθως κλείνουν πολύ καλά και δεν προκαλούν προβλήματα. Σε σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν υπερτροφικές ουλές, υπάρχει ειδική θεραπεία για να ομαλοποιηθούν.

Φάρμακα και κάπνισμα

Η Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) είναι χειρουργική επέμβαση και το ιατρικό ιστορικό θα συζητηθεί από πριν. Μην λαμβάνετε φάρμακα φυτικής προέλευσης περίπου 10 ημέρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση ή για 3 ημέρες μετά.

Επίσης να αποφύγετε ασπιρίνη (salospir), 7-10 ημέρες προεγχειρητικά, και αντιφλεγμονώδη 3-4 ημέρες προεγχειρητικά. Είναι πάντοτε καλύτερο εάν δεν καπνίζετε. Εάν είστε όμως καπνιστής προσπαθήστε να σταματήσετε το κάπνισμα για 4 εβδομάδες πριν και 4 εβδομάδες μετά την χειρουργική επέμβαση. Εάν δεν μπορέσετε να σταματήσετε το κάπνισμα, θα μπορέσετε σίγουρα να μειώσετε σε 5 τα τσιγάρα που καπνίζετε ημερησίως, πράγμα που θα μειώσει τις πιθανότητες των επιπλοκών (μελανιές, εκχυμώσεις, οίδημα) σημαντικά.

Μετεγχειρητικές Οδηγίες: Μετά από επέμβαση Ωτοπλαστικής 

Φωτογραφίες Πριν και Μετά

otoplastiki-3-1a_thumb  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki 3 1a thumbotoplastiki-1b1_thumb  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki 1b1 thumbotoplastiki-1b_thumb  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki 1b thumb

otoplastiki-1c_thumb  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki 1c thumbotoplastiki-1a1_thumb  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki 1a1 thumbotoplastiki-1a_thumb  Ωτοπλαστική (Πλαστική Αυτιών) otoplastiki 1a thumb

Write a Reply or Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE